MiMosodánk logó

Mimosodánk - BLOG

Miért éri meg egy szálláshelynek bértextíliát választani?

Egy szállodának a megfelelő ágynemű megtalálása nagy szerepet játszhat a megfelelő vendégélmény megteremtésében. 

Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy az ágy megjelenése minden szálloda számára fontos. Ezért is érdemes olyan termékeket válaszani, amelyek kellően tartósak és strapabíróak ahhoz, hogy ellenálljanak a mosási folyamatoknak, illetve bárminek, amit a szállodai vendégek „okozhatnak”.

De vajon a szállodatulajdonosok béreljenek vagy inkább vásároljanak ágyneműt?

A mosás kiszervezése jobb választás lehet a szálloda jövedelmezősége és fenntarthatósága szempontjából, emellett pedig, ha a mosodai szolgáltatáson keresztül bérelhetnek ágyneműt, az igazán hatékony lehet.

A bértextília lehetővé teszi a szállodatulajdonosok számára, hogy elkerüljék az ágyneművel járó kihívásokat, és kiküszöböli az ágyneműhiány vagy a szállítási késések kockázatát a textiltermékek gyártói vagy forgalmazói részéről. 

Egy szálloda vezetése sok időt és odaadást igényel. Ki kell képezni és felügyelni a személyzetet, kezelni kell az eseményeket és a szobafoglalásokat, meg kell hallgatni az ügyfelek panaszait, figyelni kell a költségvetést, és emellett még az ágyneműkről is gondoskodni kell, hogy mindig frissek és használatra készen legyenek. 

Ez már csak így leírva is sok tennivalónak bizonyul, nem lenne egyszerűbb, ha egy feladatot levehetnél a válladról?

Az ágyneműkezelés nagyon idő- és erőforrásigényes feladat. Még ha egy mosoda ki is mossa az ágyneműt, továbbra is sok a tennivaló. 

Nyomon kell követned, hogy a foltos vagy sérült ágyneműt meg lehet-e javítani, esetleg ki kell-e dobni…

Meg kell győződni arról is, hogy a mosoda alapos munkát végzett…

Rendben kell tartani a koszos és a tiszta ágyneműket…

Valamint az ágyneműcsere költségekkel is számolni kell…

A szállodai ágyneműbérlés javítja az ágynemű minőségét

Amikor saját ágyneműt vásárolunk, végig nézzük az árakat, összehasonlítjuk a minőséget és hosszas gondolkodás után a lehető legtöbbet hozzuk ki a megengedett költségkeretből. 

Kiválasztjuk a legjobbat, jó pénzért, majd várunk míg megérkezik.

Azonban nem minden halad a terv szerint. A minőség egyáltalán nem olyan, mint amilyennek lennie kellene, azonban visszaküldésre nem számíthatsz, így a pénzedet sem kaphatod vissza. 

Ki mégsem dobhatod az ágyneműt, hiszen fizettél érte, így nincs más választásod, mint használatba venni. Leragadsz egy gyenge minőségű agyneműnél. 

Azonban, ha igénybe vennéd a bértextília lehetőségét, sok bosszúságtól kíméled meg magad. Kiváló minőségű, prémium anyagokhoz juthatsz hozzá. 

Ha mégsem nyerte el a tetszésedet, nem marad a nyakadon (mint egy rossz vétel), csupán egy telefonhívás és már új textíliákat próbálhatsz ki. 

A szállodai ágyneműbérlés költséget takarít meg

Természetesen jól hangzik, ha az általad használt ágynemű a saját tulajdonodban van, azonban vannak hátrányai is. 

Rendszeres tisztításukhoz házon belüli mosodára lenne szükséged. 

A szállodai ágynemű tulajdonlása jól hangzik, de vannak hátrányai. Felejtsd el a több ezres kezdeti befizetést az anyagokért; ez csak a jéghegy csúcsa. Rendszeres tisztításukhoz házon belüli mosodára vagy mosodai szolgáltatásra van szüksége.

Milyen kiadásaid lehetnek egy házon belüli mosoda kialakításánál?

1. Berendezések

Elsősorban egy mosodához hely kell, ahol természetesen szükséged lesz a közművek bevezetésére (amennyiben még nincs). Ezen kívül ipari gépeket kell vásárolnod, melyekből nem lesz elég csupán 1 darab. Szükséged lesz tárolókra, vasalókra stb. A karbantartást pedig még nem is említettük. A megvásárolt berendezés nem marad új élete végéig, időnként javítani kell, esetleg egy újabba befektetni.

2. Egyéb

Szükséged lesz tisztítószerekre és egyéb mosáshoz szükséges kellékekre.

3. Képzés

Ahhoz, hogy a mosodát használni tudd, több munkatársra is szükséged lesz. Nem gondolhatod, hogy mosni mindenki tud, ezért megfelelő képzésben részesített munkatársak jöhetnek csak szóba.

A bértextília szolgáltatás keretében:

–       Megkapod a leginkább megfelelő minőségű textíliát, mind méretben, mint mennyiségben.

–       A textíliák szállításával sem kell foglalkoznod, hiszen háztól-házig szállítjuk.

–       Biztosítjuk a megfelelő mosási, szárítási, vasalási folyamatokat. Foltkiszedésről a fertőtlenítésig.

–       Az elhasználódott anyagokról mi gondoskodunk.

–       Segítjük az egységes vállalati arculat kialakítását.

Nemcsak az idődet szabadítjuk fel, de egy gazdaságosabb működéshez is hozzájárulunk.

Várunk szeretettel Heves megyében, ha késedelem nélkül, hatékonyabban, kevesebb pénzből oldanád meg, hogy szálláshelyed megfelelő minőségű, tiszta textíliával rendelkezzen!

error: @MIMosodánk

Kérj személyre szabott árajánlatot

Tevékenység helye
Mosatni kivánt textiliák típusa:
Milyen rendszerességel kéred a szállítást?
Textiliák anyaga