MiMosodánk logó

Segítünk, hogy pozitív nyomot hagyj a vendégeidben

Mert a kisebb szállásokat is megilleti a testre szabott turisztikai mosodai szolgáltatás

A MiMosodánk története

– ismerd fel magad a sorok mögül

Ha te is szenvedsz a sűrű turnusváltás időszűkétől; évek óta bosszant, hogy többet fizetsz olykor a mosodai szolgáltatásnál a szállításért, mint önmagában a mosásért; és eleged van, hogy elcserélik, foltosan adják vissza…
… akkor a következő soroknak örülni fogsz. Ismerd meg a márkánk történetét, mert érted dolgozunk minden nap. Ismerjük a problémáidat.
Nő mosás közben

Létezik mosodai szolgáltatás

- idő-pénz és energiapocsékolás nélkül

A legtöbb kisebb szállásadó mosodai szolgáltatások kapcsán megalkuszik a félmegoldásokkal.

Felvesznek egy teljes embert a munkára, megalkusznak a minőségileg kifogásolható vagy jóval költségpazarló kivitelezéssel (kifizetik a kedvezőtlen szállítási konstrukciókat), vállalják a macerásabb kivitelezést (személyesen viszik el a textíliákat), bértextíliák esetében nyögik a óriási készletfelhalmozás terhét.

Beletörődnek, hogy olykor foltos, elkevert vagy anyagában viseletes végeredményt kapnak vissza. Csak elvesztegetik a pénzt, időt és a legfontosabbat: azt, hogy a muníciót a vendégekbe invesztálják.

Pont úgy, mint anno a mi helyzetünkben is felfedezhető volt.
Mosógép feltöltése ruhával
Friss ágynemű és törölköző a szállodai ágyon

Évekig magánszálláshelykiadással foglalkoztunk

– Noszvajon

Apartmanjaink működtetése során a Covid megjelenésének hatására nehezített és költségesebb terepre érkeztünk: megváltozott a vendégéjszakák aránya.

Ugyanazon időszak alatt azt vettük észre, hogy sáskajárásként több vendég fordult meg, mint előző évben. Rövidebb időre jelentkeztek be a vendégek, a textíliákra viszont szükség volt. Egy napra és egy hétre is.

Cseréjük, mosásuk gyakrabban került a teendőlistánkra. A sűrű turnusváltás azt eredményezte, hogy a rendelkezésünkre álló textilmennyiség már nem volt elég. Nyomasztóan kevés idő állt a rendelkezésünkre, hogy utolérjük magunkat a háztartásban jelenlévő mosógéppel és szárítógéppel.

Ez sajnos nem vált be.
 • Gyorsaság

  A mosási folyamatok számának terhe alatt a munka szinte már egy teljes embert kívánt 12 órában. Barátok családtagok bevonásával tudtuk biztosítani a vendégek kényelmét.

 • Egy kosárnyi hajtogatott ruha

  Többször előfordult, hogy újabb ágyneműt vagy egyéb textíliát kellett azonnal beszereznünk!

 • Környezettudatos mosószerrel mosott felső

  Nehezítő körülmény volt, hogy a környező boltokban sokszor van készlethiány, valamint már nem árulják azt a típusú textíliát, amit egy évvel ezelőtt megvettünk.

 • Nem használunk mérgező vegyszereket

  Kipróbáltuk a bérmosást is, de sok selejtet termeltünk a nem megfelelő mosási technológia miatt.

 • Vállfa

  A szállítás nehézkes volt és négyszer annyi textíliát kellett volna beszereznünk, hogy bevállaljuk a két hetente történő használt textíliák elszállítását, tisztítását.

Így találtuk meg –

a testreszabott, vendégbarát mosodai szolgáltatás kulcsát

Megoldást keresve jött az ötlet, hogy megoldjuk magunknak a textíliák mosását. Eldöntöttük, hogy létrehozunk egy kis családi, baráti „házi” mosodát, ipari gépekkel, ami lerövidíti a mosási időt, hatékonyságot növel és még gazdaságos is egyben.

Számoltunk, terveztünk, több hozzánk hasonló magánszállást működtető emberrel beszéltünk, akik ugyanazzal a problémával küzdenek, mint mi.
A márkánk immáron nemcsak a saját, de a Heves megyei térségben működő szálláshelyadók munkáját is megkönnyíti.

Mindezek a tapasztalatok és megélések vezettek a mosoda megszületéséhez.

Nem egy mosodát hoztunk létre, hanem egy műhelyt, egy olyan műhelyt ahol, tisztelettel és alázattal, szeretettel szólítjuk meg a heves megyei szállásadókat.

„Szolgáltatásunkkal és a szaktudásunkkal hatékonyabbá és gazdaságosabbá tesszük a szállásadók működését. Emeljük a szolgáltatásuk színvonalát. Elégedettebbek lesznek a szállóvendégek, mert patyolattisztaságot kapnak.”

Most rajtad a sor!

A mosási procedúrákat gyűlölő szállásadóból egy örömteli munkanapokat megélő vendágváró lehet. Csak annyit kell tenned, hogy….

ajánlatot kérsz.

Mit ismerhetsz meg bennünk?

 

Összeszedtük, hogy miért értékelnek minket ügyfeleink olyan kimagaslóan őszintén és pozitívan. Ez a három jellemzőnk fogja meg őket igazán.

Ügyfélcentrikus kiszolgálás

Mi is ebben a cipőben jártunk

Jó néhányan ismerik azt az érzést, amikor olyan emberekkel találkoznak, akik ugyanabban a cipőben járnak. Ismerik az izzasztó problémánkat. Egy nyelvet beszél velük. Gyakori, hogy szakmaiságuk sem marad benn csak az irodai négy fal között. Családi vállalkozásként átérezzük és tűélesen orvosoljuk a kis- és középszállásadók mosodai problémáit.

Hatékony mosási folyamat

Időt, pénzt és munkafolyamatokat spórolunk

Visszük és hozzuk a textíliákat. Semmi más dolgod nincs, csak felhúzni és fogadni a vendéget. Vége a szorongásnak és pánikrohamnak: a mi dolgunk, hogy a szálláshelyed a megfelelő időre vendégfogadó textíliákkal rendelkezzen. Felszabadul az időd arról a tevékenységről, ami eddig nyomasztóan sok energiádat szívta el.

Felelősség a munkában

Felelősség a munkában

Tehát a felelősség mindenben, amit csinálunk. Ez nemcsak a munkáról szól. Hanem a vendégszeretetről. Van tapasztalatunk, szakértelmünk, kapacitásunk és rengeteg energiánk lelkesedéssel. Odafigyelünk a részletekre. Az általunk használt környezetbarát tisztítószerek és a professzionális géppark hatékonyan eltávolítja a szem számára láthatatlan szennyeződéseket, ami károsítja a textíliát. Ezzel megnövelhetjük a textíliák élettartamát és higiéniát.

Küldetésünk, hogy mindig tiszta, friss és időben házhoz érkezett textíliákkal biztosítsuk a szálláshelyed értékes mivoltát.

Azért, hogy élményt hagyhass a vendégeidben.

Terepszemle a MiMosodánknál

Previous slide
Next slide

A figyelem középpontjában most a te szállásod áll.

Az idő most neked dolgozik.
error: @MIMosodánk

Kérj személyre szabott árajánlatot

Tevékenység helye
Mosatni kivánt textiliák típusa:
Milyen rendszerességel kéred a szállítást?
Textiliák anyaga