MiMosodánk logó

Mimosodánk - BLOG

Miért válasszunk mosodát?

Egy vállalkozás vezetése hatalmas feladat. Beszélhetünk egy hotelről, szállodáról, apartmanról, rengeteg feladatnak nézünk elébe. 

Az alkalmazottak felvételétől, a minőségi szolgáltatások biztosításán át, egészen a vendég jóllétéig. 

És mitől fogja jól érezni magát a kedves vendég? Egy kedves személyzettől, egy hangulatos szobától, és egy tiszta, illatos ágyneműtől.

Bizony.

Egy illatos és tiszta ágyneműre legalább annyira szükség van, mint egy tiszta szobára. Hiszen a higiénia és a jó minőségű alvás mindenki számára elengedhetetlen, így, ha elutazol valahova, elvárod, hogy a minőség kifogástalan legyen.

Talán azt gondoljuk, hogy mosni mindenki tud. Veszünk néhány mosógépet, szárítógépet, egy kis tisztítószert és az ágynemű máris patyolat tiszta lesz.

Hol itt a nehézség?

Tisztázzuk először is, hogy nem tud mindenki mosni. A szállodáknál alkalmazott mosás nem egyezik meg azzal, ahogyan Te otthon kimosod magadnak a ruháidat.

Ez egy olyan szakma, ami megfelelő tudást és hozzáértést igényel, illetve megfelelő, kiváló minőségű gépeket, berendezéseket.

A bértextil partner megbízása egyre gyakoribb kiszervezési szolgáltatás a vállalatok számára. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük, hogyan segíthet a vállalkozások számára, hogy ha kiszervezik ezt a feladatot.

Csökkenti a költségeket

A megtakarítás személyes és üzleti szempontból is egyaránt számít. A kiadásokat csökkentened kell, azonban gondoskodnod kell arról is, hogy minden meglegyen, ami a vállalkozáshoz szükséges.

Azt gondolhatod, hogy a mosás kiszervezése pénzkidobás. Te is megcsinálhatod, miért csinálja helyetted más?

De gondolj csak bele, hány lepedőt dobtál ki azért, mert nem tudtad megfelelően kitisztítani belőle a foltot. Hány huzatot kellett lecserélned azért, mert kinyúlt, vagy kifakult?

A mosás kiszervezésével pénzt spórolhatsz meg. Nemcsak, hogy csökkented a mosó- és szárítógépek üzemeltetéséhez szükséges víz- és áramköltségeket, nem kell mosószereket vásárolnod, illetve rengeteg rosszul kimosott selejtektől is megkímélheted magad.

Nem beszélve arról, hogy ezek a berendezések nagy helyet igényelnek, amit talán szívesen használnál valami másra. Emellett pedig a mosó- és szárítógépeket folyamatosan karban kell tartani, néhány év után pedig lecserélni. 

A kereskedelmi gépeket úgy tervezték, hogy ne károsítsa az ágyneműt, illetve, hogy hatékonyan mossa ki ezeket a ruhaneműket.

Így ahelyett, hogy rengeteg pénzt költenél kereskedelmi minőségű gépekre, illetve megfelelő személyzetet biztosítanál hozzá, akár le is veheted a terhet a válladról és kiszervezheted egy kereskedelmi mosodának, akik megfizethető árakat és professzionális eredményeket kínál.

Időt spórol

A legdrágább kincsed az időd. Ezt nem tudod megvásárolni vagy visszakapni. Nem lenne jobb, hogyha ahelyett, hogy az ágyneműhuzaton lévő makacs folt megszüntetésén törnéd a fejed, olyannal foglalkozhatnál, ami előrébb viszi a vállalkozásodat? 

A folttisztítást átruházhatod az egyik alkalmazottadra is, de ha ő sem ért hozzá jobban, mint Te, az az ő idejét is elveszi. 

Ha professzionális mosodai szolgáltatást veszel igénybe, felesleges stressztől és idegeskedéstől szabadíthatod meg magad, emellett pedig az időd is felszabadulhat. Nem kell a megfelelő mosószerekért járnod az üzleteket, az alklamazottiadnak pedig nem kell mosással és hajtogatással tölteni az idejüket.

Javítja a termelékenységet és a hatékonyságot

Ahogy az előbb is említettük, a vállalkozók gyakran elkövetik azt a hibát, hogy olyan feladatok elvégzéséért fizetnek az alkalmazottaiknak, amelyekhez nem értenek maximálisan. 

Míg mások több képzettséggel, megfelelő felszereléssel tudnánk elvégezni a feladatot rövidebb idő alatt.

Azáltal, hogy mosodára bízod ezt a feladatot, segítheted munkatársaidat abban, hogy produktívabbak és hatékonyabbak legyenek, hiszen koncentrálhatnak a saját szakterületükre.

Gyors átfutási idő

Már említettük, hogy az idő pénz. Főleg akkor, ha a szállodának, hotelnek zsúfolt napjai vannak, amikor több ágyneműt használnak, ezért több mosásra is lenne szükség. 

A mosás kiszervezése gyors és egyszerű. A koszos ágyneműt elviszik, a tisztát pedig visszahozzák. Folt- és gyűrődésmentesen, használatra készen.

A vállalkozás megfelel a szabályozási előírásoknak

A szállodák, hotelek, apartmanok olyan vállalkozások, amelyeknek meg kell felelniük bizonyos előírásoknak, például a tisztaság vonatkozó szabályoknak. Az ágynemű tisztításához nem elég egy hagyományos bolti mosógép, így a legkézenfekvőbb megoldás a mosodai szolgáltatás igénybevétele lehet. 

Összességében elmondható, hogy a mosodai szolgáltatás a legjobb választás egy vállalat számára. Csökkenti a költségeket, a ráfordított időt, így más, hatékonyabb fejlesztésekre koncentrálhatunk.

A MiMosodánk Neked való

…ha hatékonyabban, kevesebb pénzből oldanád meg a textíliák tisztántartását, ha többé nincs szükséged arra a stresszre, amelyet a foltok kitisztítása jelent, ha idődet inkább vállalkozásod fejlesztésével töltenéd…

Várunk szeretettel Heves megyében, vagy annak 50 km-es körzetében! 

error: @MIMosodánk

Kérj személyre szabott árajánlatot

Tevékenység helye
Mosatni kivánt textiliák típusa:
Milyen rendszerességel kéred a szállítást?
Textiliák anyaga