MiMosodánk logó

Mimosodánk - BLOG

SZERINTEM TÉGED KERESÜNK!

SZERINTEM TÉGED KERESÜNK!

Legyél tagja a MiMosodánk csapatának – Egerben

Ha nem csak egy munkahelyet keresel

Mert mi sem csak egy TEXTIL- tisztítási asszisztensre vágyunk.

Inkább egy textil-tisztító patrónára. Segíts boldoggá és elégedetté tenni az ügyfeleinket, hogy pozitív nyomot hagyhassanak a vendégeikben és légy tartópillére a szervezetünknek!  A ” TEXTIL- tisztítási asszisztens” pozíció azért felel, hogy ügyfeleink szállásadóként soha ne maradjanak tiszta textil nélkül; a megfelelő időpontra vendégfogadó textíliákkal rendelkezzenek.

Itt megtalálod a pozíció részleteit és azt, hogy miért érdemes csatlakoznod hozzánk és az adok-kapok univerzális törvénye szerint mire számíts hálánk viszonzásaként.

Itt nem egy munkahely vár rád, hanem egy értékteremtő műhely!

* A csapatba keresünk emellett olyan személyt is, akinek szenvedélye a vezetés, valamint biztonságban és rutinosan vezet kisteherautót.

Hello!

Kedves Leendő Munkatársunk!

Régóta várunk rád, mert megalakulásunk óta jelentős fejlődésen mentünk keresztül. Mi nem egy mosodát hoztunk létre, hanem egy műhelyt.

Egy olyan műhelyt, ahol tisztelettel és alázattal, szeretettel szólítjuk meg a heves megyei szállásadókat.

Elhivatottságunk, hogy szolgáltatásunkkal és a szaktudásunkkal hatékonyabbá és gazdaságosabbá tegyük a szállásadók működését. Emeljük a szolgáltatásuk színvonalát. Nem egy unalmas, „monoton” pozíció vár rád, inkább egy varázslat, amit létrehozol. Egy értéket teremtő pozíció – és ehhez megadunk minden lehetséges segítséget. Szóval keresünk egy klassz csapattársat, reméljük, hogy éppen te vagy az!

Erre nagy az esély, ha szeretsz másokért tenni és szereted a környezeted részletgazdag igényességét.

01

Küldetésünk, hogy mindig tiszta, friss és időben házhoz érkezett textíliákkal biztosítsuk a szálláshelyek értékes mivoltát.  Vállalkozni úgy, hogy az minden résztvevőnek jó legyen (nekünk, a munkatársaknak és a vevőknek is)? Határozottan hisszük. A munka lehet örömteli és szórakoztató.

02

Hiszünk benne, hogy nem kell az életünk kétharmadát olyan tevékenységet végezve leélni, amihez semmi kedvünk és motivációnk nincs. Mindezt olyan emberek között véghez vinni, akik nemhogy nem inspirálnak és bátorítanak, de még le is törnek minden egyes nap. Olyan embert keresünk, aki ugyanazt az elvet vallja, mint mi: a boldog ügyfél az, aki megkapta, amit várt és elégedetten, mosolyogva köszönünk el tőle! Mindemellett elég motivált, jó hangulatú munkahelyre vágyik, ahol egy klassz csapat teljes értékű tagja lesz és ahol a minőségi idő növeli a hatékonyságot.

03

Szeretjük a humoros embereket és azt, amikor a környezetünkben megtalálja valaki a munkafolyamatban önmagát, azt a gyermeki részét, aki még tudja, hogy alkotni Öröm! Ezért jött létre a műhely.  

04

Mit fogsz megtapasztalni nálunk egy munkanapon? Ha egyetlen szóval szabad csak jellemeznem. A mosolyt. Talán ez az, amit minden egyes munkanap megtapasztalsz majd nemcsak a munkatársaid részéről, de az ügyfeleinktől is. Mert te leszel az a személy, aki hozzásegíti őket, hogy a mosási procedúrákat gyűlölő szállásadókból egy örömteli munkanapokat átélő vendégvárók lehessenek.

05

Miközben a kész termékek szállításra készen sorakoznak majd a polcokon (habos, tiszta, illatos törölközők, a friss ropogós paplanhuzatok és a lepedők), nemcsak egy terméket hozol majd létre, de hozzájárulsz mások sikereihez is.  Munkáddal hozzájárulhatsz partnereink szálláshelyén rejlő értékekhez.

06

A legmagasabb minőségű munkát a leghatékonyabban és legeredményesebben? Szerintünk ezt csak akkor fogod tudni megvalósítani, ha olyan környezetet teremtünk neked, ahol fejlődhetsz és minden nap érezni fogd, hogy itt fontos vagy. Itt elérheted az egyéni céljaidat, főleg, ha hajlandó is vagy tenni érte. Az állandó nyomás helyett egy támogató közösséget kapsz, ahol a munkád mosolyba betonozza az arcodat. A kulturált munkakörnyezeten csak a kulturált munkatársak kerekednek majd felül, hiszen tiszteljük egymást.

Talán te is ilyen személy vagy? – ezt a személyt keressük szakmailag és emberileg

A munka gördülékeny, aktív és a számodra is örömteli és minőségileg kifogástalan elvégzéséhez hozzájárulnak majd azok az erősségeid is, amik ehhez a munkavégzéshez elengedhetetlenek.

Ezért feltétlenül fontos, hogy benned meglegyenek az alábbiak, hogy a mindennapi munkafázisokban helytállhass:

Szakmailag ez jellemző rád:

 • Felelősségteljes önálló munkavégzés, mobilitás és precizitás: Időben szükséges megjelennünk a helyszíneken. Ha mi megcsúszunk, a partnereink felkészületlenül várják a vendégeiket, amivel imázs-és anyagi veszteségeik keletkezhetnek.
 • Körültekintően végzi a munkáját. Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára értékkel bír, hogy itt a „megszokott” átlagnál kicsit magasabb szakmai és “emberi” elvárásokkal várják, örömmel. Ez szükséges ahhoz is, hogy a rendszerint begyűjtött textíliák a mosodában pontos mérésre kerüljenek, partnerenként. Feljegyzésük után mindenkit a megfelelő helyre elhelyezve.
 • Jó szervező és problémamegoldó készség: Minden csak szervezés kérdése, örömét leli a mindennapi pörgésben. A begyűjtött textíliák kilogisztikázása során a hatékonyság szempontjából képes mérlegelni, hogy ki lesz az első kényeztetésre-tisztításra váró “batyu”, amit szétválogat színek, kategóriák szerint. A válogatás közben a foltos textíliákat félreteszi és előkészíti a következő fázisra, a foltkezelésre.
 • Kreativitás: Kreatívorientált a hozzáállása – egy-egy feladat inkább kihívás a számára, mint menthetetlen helyzet. A foltok beazonosítása és az útmutató szerinti kezelése által a munkáját és a textilek élettartamát is segíti az alaposságával. Az alaposságot nélkülözve ugyanis foltosan kerülhetnek a textilek a mosógépbe (ha nem jön ki a folt és így kerül a szárítóba, a vasalásra, sajnos roncsolni fogja az anyagot), tehát kezdődhet elölről a foltkezelési folyamat. Nehezítve. Ezt elkerülve, nem jelent gondot nagyobb hangsúlyt fektetni a válogatásra és a foltok kiszúrására!
 • Nagyfokú terhelhetőség és rutinos jártasság: Nem ijed meg a rapid szituációváltozásoktól, a hirtelen orvosolandó problémáktól. A mosógépeket partnerenként, egyénre szabott mosási folyamat szerint tölti meg, egyedülálló gépparkunk segítségével. Európában a 40-dik olyan mosoda vagyunk, ahol a legmodernebb technológiát és a mosószereket a legnagyobb hatásfokon használjuk, ami látható textilminőségi javulást eredményez.
 • Gyengéd kifinomultság: Nem viccelünk. A textíliának lelke van. A szárítógépbe való átpakolás során fontos, hogy óvatosan az anyagnak megfelelően tudja kivenni, kerülve a mosógépből való ráncigálást. A szárítógépbe való bepakolásnak is megvan a művészete. Ha jól bánunk velük, meghálálják! A kezünk alatt életre kelnek és mesélnek! 
 • Igényesség: Ha a „nem lacafacázunk” elvét követi az életben, akkor itt nem fogja jól érezni magát. Ugyanis a szárítási folyamat végeztével jön az igazi alaposság. A sík textíliák (lepedő, paplanhuzat, párnahuzat) esetében, kalanderrel (vasalóhengerrel) vasalja majd ki. Így lesz friss, ropogós és higiénikus. Olyan magas hőfokot állít be, ami a kórokozókat és a baktériumokat, vírusokat elpusztítja, de nem roncsolja a textilszálakat.
 • Nagyfokú terhelhetőség: Olyan munkatársat keresünk, aki bírja a többlépcsős munkafolyamatokat, amiket sosem spórolna ki. Alapossága példaértékű. Nálunk nincsenek betarthatatlan szabályzatok. Könnyen eredményes lehet, ha alkalmas rá. Egyszerűen követhető munkafolyamataink zárórészét a vasalás után a partner igényei által meghatározott méretre hajtogatott textil adja meg. Ahogy szépen növekszik a stóc, egyre örömtelibb lesz az érzés! A tiszta rendezett textília látványa nemcsak a munkánk eredményét mutatja, hanem egy belső elégedettséget is ad majd.
 • Adminisztrációban éles fókusz: Örülünk, ha rendelkezik vele. Hajtogatás után újra leméri a kész textileket és pontosan felrögzíti! Ugyanis ez alapján állítjuk ki a számlát, amit partnereink rögtön el is utalnak. Jó érzés, hogy a bizalom kölcsönösségen alapul. Mérést követően csomagoljuk, illetve szállításra készítjük elő őket.
 • Szükséges tapasztalat nem feltétel: Lehet tapasztaltabb vagy kezdő, mi foglalkozunk vele, szívesen megtanítjuk mindenre, hogy aztán egy kiváló értékteremtő váljon belőle.

Emberileg ezt szeretnénk benned is látni:

 • Nem csak egy munkahelyet keresel: Ha számodra fontos, hogy ne csak egy munkahelyed legyen, hanem valódi értéket állíts elő, akkor jó helyen leszel.
 • Nem húzol nyúlcipőt, ha felelősségről van szó: Felelősség van mindenben, amit csinálunk. Ez nemcsak a munkáról szól. Hanem a vendégszeretetről. Van tapasztalatunk, szakértelmünk, kapacitásunk és rengeteg energiánk lelkesedéssel. Mi odafigyelünk a részletekre. A mi alatt téged is értünk.
 • Pozitív életfelfogás és kölcsönös bizalom: Munkatársaink felelőssége az, hogy a munka gördülékenyen menjen. A csapatmunka viszont ott kezdődik, ha jelezzük, hogy segítségre van szükségünk. Örülünk, ha gyakran kérdezel és kíváncsi vagy, mert tudjuk, hogy proaktivitásod kifejezőeszköze. A gondolkodás nálad nem törvénybe ütköző dolog és ötleteidnek is bátran teret adsz.
 • Szereted az embereket: Tehát egy-egy feladat nem nyűgnek megélt „meló”, hanem őszintén jókedvűvé tesz egy mosolygósan távozó ügyfél.
 • Tanulási hajlandóság: Hatékonyságunk és a precizitásunk csökkenti a munkával töltött időt, de a munkabért nem. Mindig keressük a hatékonyság kulcsát. Ehhez biztosítjuk a korszerű gépparkot, technológiát, oktatást, a munkafolyamatok optimalizálását.
 • Fejlődési vágy: Jó, ha céltudatos vagy és az “igen, de…” hiányzik a szótáradból. Nem kell tökéletesnek lenned! Mi sem vagyunk azok. De ha folyton szeretsz panaszkodni, kifogásokat keresni, felelősséget hárítani, egész nap a sarokban „kihúzni a munkaidőt”, akkor nem mi vagyunk a Nagy Ő a számodra.
 • Humor: Ha tudtál nevetni az előző mondaton, akkor esélyes, hogy neked is van ilyen. 🙂 Bónusz, ha szereted a jó légkört, klassz hangulatot.

Ezeket szokták szeretni, akik nálunk dolgoznak – Mi a MiMosodánk erőssége?

 • Hatékony munkavégzés. Amivel növeljük az örömteli munkavégzés perceit: minden lehetséges módon azon vagyunk, hogy a munkádnak minél nagyobb hatása legyen. Hiszünk a módszertanokban, munkafolyamatokban.
 • Biztonságos megélhetést nyújtó fizetés. Megfizetjük az értékeidet, erősségeidet, emberségességedet, szakmai tudásod és a szívvel végzett munkát, a lelkiismeretes hozzáállásod.
 • Barátságos, életvidám (tényleg!) környezet. Szeretjük az embereket. Az ügyfeleket és munkatársakat is. Az egész légkör támogató nálunk és pozitív, fejlődésre nyitott a gondolkodásunk. Barátságos munkatársakkal meginni egy kávét? Itt egymást segítő hozzáállás és komfortos munkakörnyezet vár.
 • Mentorprogram. Szerintünk a teljesítmény és a profit fontos, de nincs fontosabb a legemberségesebb vezető szerepénél. Kedveljük a családias hangulatot, a mentorprogramunk épp ezért az asszertív kommunikációs hozzáállást is tartalmazza. A kommunikáció mindig barátságos, még akkor is, amikor feszültebb a helyzet.
 • Szakmai fejlődés. Fejlődésed biztosító lehetőségekkel, támogatással, tapasztalattal zárod majd az első, vagy akár a sokadik hónapot, évet nálunk.
 • Betanítás biztosítása. Nem várjuk el tőled, hogy az első nap vidd a mosodát a hátadon. A minőségre törekszünk, ehhez pedig hozzájárul munkatársaink alapos és lelkiismeretes betanítása is.
 • Büszkeséggel ajándékozunk meg minden nap. Büszke lehetsz az elvégzett munkádra, mert értéket teremthetsz. Hiszünk abban, hogy nem elegendő csupán azt csinálni, amit szeretünk, hanem jó, ha azzal adni is szeretnénk a világnak.

Velünk tervezhetsz

Minden folyamattal megéljük, hogy teszünk valami olyat, ami a bizalmat építi. Ez nagy kincs a mai világban. Ha te is így gondolod, máris van egy közös szenvedélyünk. A textíliák “haza” szállításánál éljük meg munkánk legjobb pillanatát, amikor örömmel várnak minket a partnereink, mi pedig büszkén adjuk át az egyik legfontosabb vállalkozásukban használt eszközüket!

Tervezz velünk hosszú távon. Mert missziónk nem tiszavirág-életű.

 • Munkavégzés helye: 3300 Eger Barkóczy utca 14. MiMosodánk telephelye, üzeme, alkotó és tisztító műhelye.
 • Ebben az időben számítunk rád: 8 és 20 óra közötti intervallum. De az időbeosztást úgy szervezzük meg, hogy maximum 6 vagy 8 órát jelentsen számodra/nap, megállapodás szerint! Váltjuk egymást. Nem hiszünk a fix kőbe vésett munkaidőben! A hatékonyságunknak és a precizitásunknak köszönhetjük munkával töltött időnk csökkenését, mely a munkabért azonban sosem csökkenti.
 • Fizetés: nettó 250.000 Ft.

Ismerj meg minket közelebbről. Weboldal: www.mimosodank.hu

> 📩 JELENTKEZZ HOZZÁNK E-MAIL-BEN!

1. LÉPÉS: Jelentkezz fényképes önéletrajzzal az info[kukac]mimosodank.hu e-mail-címen egy pár sor kíséretében, amelyben kifejted, hogy mi vonzott hozzánk, ami miatt úgy érzed: itt a helyed.  Használd a saját és őszinte szavaidat, a szokásos sablon motivációs leveleket nyugodtan kerüld, úgysem hoznak minket lázba. 

2. LÉPÉS: Amennyiben úgy érezzük, hogy Te lehetsz a régóta keresett munkatársunk, felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-en.

3. LÉPÉS: Ha az első két lépés megvan, hamarosan találkozni fogunk. Mi lesz az adataiddal? Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

> 📩 ÍRJ NEKÜNK!

Nálunk megismerheted, hogy milyen érzés az, amikor a fizetést nem munkáért, hanem értékteremtő örömteli tevékenységért kapod.

error: @MIMosodánk

Kérj személyre szabott árajánlatot

Tevékenység helye
Mosatni kivánt textiliák típusa:
Milyen rendszerességel kéred a szállítást?
Textiliák anyaga