MiMosodánk logó

Mimosodánk - BLOG

Lelkes TEXTIL – tisztítási asszisztens munkatársainkat keressük (2fő)

Nekünk nem valakikre van szükségünk, hanem valódi munkaTÁRSakra.


A TEXTIL – tisztítási asszisztens munkatárs azért felel, hogy ügyfeleink szállásadóként soha ne maradjanak tiszta textil nélkül; a megfelelő időpontra vendégfogadó textíliákkal rendelkezzenek. Legyél tagja a MiMosodánk csapatának – Egerben, ha nem csak egy munkahelyet keresel! Az állandó nyomás helyett egy támogató közösséget kapsz mentorprogrammal, ahol a munkád mosolyra húzza az arcodat. Itt nemcsak a textíliának, de a munkaadónak is lelke van. 

Nálunk kérdezhetsz, nevethetsz, fejlődhetsz.

Ez nem egy állás, ez egy küldetés

A MiMosodánk csapatának tagja lenni egy gondolkodásmód. Itt nem egy unalmas, „monoton” pozíció vár rád, inkább egy varázslat, amit létrehozol. Egy értéket teremtő pozíció – és ehhez megadunk minden lehetséges segítséget. Ez a lehetőség csak akkor fog tetszeni neked, ha alapvetően nem CSAK egy munkahelyet keresel, hanem egy családias csapatot, támogató közösséget, ahol ki tudsz teljesedni.

Mi nemcsak a képességekben, de az emberi értékekben is hiszünk, mert a szakmai tudás és tapasztalat tanulható. A hozzáállás nem. Szeretjük a humoros embereket és azt, amikor a környezetünkben megtalálja valaki a munkafolyamatban önmagát, azt a gyermeki részét, aki még tudja, hogy alkotni Öröm!

Különleges dolgokat szeretnél alkotni?
Akkor itt a helyed!

Hiszünk benne, hogy nem kell az életünk kétharmadát olyan tevékenységet végezve leélni, amihez semmi kedvünk és motivációnk nincs. Mindezt olyan emberek között véghez vinni, akik nemhogy nem inspirálnak és bátorítanak, de még le is törnek minden egyes nap. 

Ezért egy olyan műhelyt alkottunk meg, ahol tisztelettel és alázattal, szeretettel szólítjuk meg a heves megyei szállásadókat. 

Nem hiszünk az átlagos dolgokban, de abban igen, hogy kitartó munkával és a fejlődésre való hajlandósággal maradandót alkothatunk.Ha ez az egész olyan valami, ami felvillanyoz téged, akkor a MiMosodánk csapatában a helyed. Mert te leszel az a személy, aki hozzásegíti őket, hogy a mosási procedúrákat gyűlölő szállásadókból egy örömteli munkanapokat átélő vendégvárók lehessenek.

Hogy miért jó itt dolgozni?

„Már a felvételi beszélgetés után olyan feltöltődéssel, pozitív energiával jöttem el, amit soha nem éreztem még egy jelentkezésem alkalmával sem! Ez azóta sem változott. Öröm bemenni és bent lenni, ami azt gondolom ebben a pénzcentrikus világban – ahol sokan csak a megélhetés miatt vannak ott, ahol vannak – nagyon ritka. Jókedvvel dolgozik az ember, tisztességesek a körülmények. Azt kapom, ami ígértek. Én is azt adom, amit ígértem! A cég egyik szlogenje: A textíliának lelke van! De itt a legfontosabb, hogy a munkaadómnak is lelke van! Mégpedig hatalmas!”

Munkatársunk: Tünde

CsapatTÁRSainkat keressük

Nem számít, hogy mennyi jelentkező érkezik egy pozícióra, ha te vagy az, akit keresünk. Mi nem tudást, sok évnyi tapasztalatot, 8-10 órányi munkaerőt keresünk. 

Hanem személyeket, személyiségeket. Karaktert! Aki ugyanolyan elhivatott a csapatmunka, a közös alkotás, az egyéni fejlődés és a saját munkája iránt, mint mi. Ezért minden felvételi beszélgetés alatt az embert szólítom meg. Az ember pedig minden esetben kinyílik. A MiMosodánk átérzi, hogy milyen az, amikor rejtett tartalékok vannak benned, amit nem tudsz érvényesíteni.

A legnagyobb öröm, amikor a jelentkezők megköszönik a találkozást és a pozitív feltöltődést. Ha te már az jelentkezés pillanatától megbecsülésre vágysz és megfelelsz az elvárásainknak, akkor várunk szeretettel!


Szász Anett Ildikó / a MiMosodánk megálmodója

Senior textil-varázsló
Jövőbeli mentorod a munkahelyi sikereid útján


A MiMosodánk márka rólunk szól, mindannyiunkról,
az együttműködésről, az egymásra figyelésről, az elismerésről.”Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

A minőségi “csomagban” hiszünk és ezt az „Hüha-élményt” az új munkatársaink már az első néhány hétben megtapasztalják. Nem ritka, hogy azt mondják “ itt jókedvvel dolgozik az ember, tisztességesek a körülmények, azt kapom, ami ígértek.”

Hatékonyságunk és a precizitásunk ugyan csökkenti a munkával töltött időt, de a munkabért nem. A munkatársainkkal a jobbik énünket hozzuk elő egymásból, azokat a képességeket és tudást, amivel elérhetjük a céljainkat.


01 HATÉKONY, DE ÖRÖMTELI
ÉS SZÓRAKOZTATÓ MUNKA

Mosoly. Talán ez az, amit minden egyes munkanap megtapasztalsz majd nemcsak a munkatársaid részéről, de az ügyfeleinktől is. Barátságos munkatársakkal meginni egy kávét? Itt egymást segítő hozzáállás és komfortos munkakörnyezet vár.


02 TÁRSAS MAGÁNY HELYETT
ÁLLANDÓ TÁMOGATÁS (MENTORPROGRAM)

Új munkatársainkkal mindig kis csoportos foglalkozás keretében ismerjük meg egymást közelebbről, játékosan, csapatépítő tréningen használt elemekkel. Betanításuktól kezdve sherpaként állunk mellettük, hogy a jövőben megmászhassák a Himaláját. A kulturált munkakörnyezeten csak a kulturált munkatársak kerekednek felül, hiszen tiszteljük egymást.

Mentor programunk az asszertív kommunikációs hozzáállást is tartalmazza. A kommunikáció mindig barátságos, még akkor is, amikor feszültebb a helyzet.


03 SIKERÉLMÉNYEK ÉS
SZAKMAI FEJLŐDÉS

Miközben a kész termékek szállításra készen sorakoznak majd a polcokon – habos, tiszta, illatos törölközők, a friss ropogós paplanhuzatok és a lepedők – nemcsak egy terméket hozol majd létre, de hozzájárulsz mások sikereihez.  A hatékony munkavégzésedhez olyan környezetet teremtünk neked, ahol fejlődhetsz és minden nap érezni fogd, hogy itt fontos vagy. Nem várjuk el tőled, hogy az első nap vidd a mosodát a hátadon.

A minőségre törekszünk, ehhez pedig hozzájárul munkatársaink alapos és lelkiismeretes betanítása is. Elérheted az egyéni céljaidat. Ha teszel is értük.


04 BIZTONSÁG ÉS BÜSZKESÉG

Megfizetjük az értékeidet, erősségeidet, emberségességedet, szakmai tudásod és a szívvel végzett munkát és a lelkiismeretes hozzáállásod. Büszkeséggel ajándékozunk meg minden nap. Büszke lehetsz az elvégzett munkádra, mert értéket teremthetsz. Hiszünk abban, hogy nem elegendő csupán azt csinálni, amit szeretünk. Ez akkor ad teljes megelégedést a számunkra, ha azzal adni is szeretnénk a világnak.


Munkatársaink véleménye

Együtt dolgozunk. Együtt gondolkodunk. Együtt fejlődünk.

„Egy csodálatos közösségbe kerültem be, ahol nagyon jól érzem magam. Minden munkatárs segítőkész és nyitott, bátran merek kérdezni bármivel kapcsolatban. Tudom, hogy akármiben számíthatok rájuk, emberileg is és a munkában is. Úgy gondolom, hogy egy kis családot alakítunk, ahol mindenki szólhat és megnyílhat a másik fél előtt. Ezekben az emberekben megtaláltam a bizalmat. Ide úgy jövök be minden reggel, hogy tudom, hogy valami jó fog történni velem és mindig így is fejeződik be a napunk.

Ilyen jó emberek mellett a munka is könnyebben halad, hiszen hamar kialakult az összhang. Imádom, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne nevetnék annyit, hogy a szemeim már könnyekben áznak.”

Munkatársunk: Virág

„Számomra nagyon fontos, hogy ahol dolgozom, ott jól érezzem magam! Megbecsüljék a munkámat és engem! A MiMosodánk műhelyben ezt megkapom! A megrendelőink meg vannak velünk elégedve, hiszen már ők ajánlanak bennünket másoknak! Úgy gondolom, hogy ez mindent elmond a cégről a vezetőkről, a dolgozóiról! Egy minőségi munkát nyújtó közösség, összetartó, megbízható, pontos és értékes! Örülök, hogy a csapat része lehetek! Köszönöm!”

Munkatársunk: Magdi


Ezt várjuk tőled is

ha csatlakozni szeretnél

pozitív hozzáállás

Mi nem dolgozunk, hanem tevékenykedünk, amivel érezzük, hogy előre haladunk. Akik nálunk dolgoznak, azok nem is akarnak nyúlcipőt húzni, ha felelősségről van szó, mert ez nemcsak a munkáról szól. Hanem a vendégszeretetről. Van tapasztalatunk, szakértelmünk, kapacitásunk és rengeteg energiánk lelkesedéssel. Nálunk mindenki fejlődni és teljesíteni akar, ezért mindenki a megoldásokat keresi, nem a kifogásokat.

önfejlesztés igénye

Legyen belső igényed a fejlődésre, az önismeretre, az önfejlesztésre. A csapatmunka nálunk ott kezdődik, ha jelezzük, hogy segítségre van szükségünk. Örülünk, ha gyakran kérdezel és kíváncsi vagy, mert tudjuk, hogy proaktivitásod kifejezőeszköze. Nálunk mindenki folyamatosan tanul és fejlődik, igazából az élet minden területén. A szükséges tapasztalat nálunk nem feltétel.

Lehetsz tapasztaltabb vagy kezdő, mi foglalkozunk veled, szívesen megtanítunk mindenre, hogy aztán egy kiváló értékteremtő váljon belőled.

közösség

Szeress emberek között dolgozni. Legyen fontos az is, hogy KIKKEL. Mert ez azt jelenti, hogy egy-egy feladat nem nyűgnek megélt „meló” lesz a számodra, hanem őszintén jókedvűvé tud tenni egy mosolygósan távozó ügyfél. A munkahelyed nem csak egy hely, ahonnan pénzt kapsz, hanem egy mindennapi alkotóműhely.  Úgy érzed, hogy egy kicsit rávilágítottunk személyiséged különleges részére?

Ez lesz a feladatod

ha bekerülsz közénk


 • Felelősségteljes önálló és precíz munkavégzés: a helyszíneken időben szükséges megjelennünk. Ha mi megcsúszunk, a partnereink felkészületlenül várják a vendégeiket, amivel imázs-és anyagi veszteségeik keletkezhetnek. • Mérés körültekintő munkavégzéssel: Olyan munkatársat szeretnénk, aki számára értékkel bír, hogy itt a „megszokott” átlagnál kicsit magasabb szakmai és “emberi” elvárásokkal várják örömmel. Ez szükséges ahhoz is, hogy a rendszerint begyűjtött textíliák a mosodában pontos mérésre kerüljenek, partnerenként. Feljegyzésük után mindenkit a megfelelő helyre helyezve.


 • Szervezés jó problémamegoldó készséggel: A begyűjtött textíliák kilogisztikázása során a hatékonyság szempontjából képes vagy mérlegelni, hogy ki lesz az első kényeztetésre-tisztításra váró “batyu”, amit szétválogat színek, kategóriák szerint. A válogatás közben a foltos textíliákat félreteszed és előkészíted a következő fázisra, a foltkezelésre.

 • Kreatívan hozzáállás a feladatokhoz: Egy-egy feladat inkább kihívás a számodra, mint menthetetlen helyzet. A foltok beazonosítása és az útmutató szerinti kezelése által a munkádat és a textilek élettartamát is segíted az alapossággal. Az alaposságot nélkülözve foltosan kerülhetnek a textilek a mosógépbe (és ha nem jön ki a folt és így kerül a szárítóba, a vasalásra, sajnos roncsolni fogja az anyagot), kezdődhet elölről a foltkezelési folyamat. Nehezítve. Ezt elkerülve nem jelent gondot nagyobb hangsúlyt fektetni a válogatásra és a foltok kiszúrására!

 • Rutinos munkavégzés: nem ijedsz meg a rapid szituációváltozásoktól, a hirtelen orvosolandó problémáktól. A mosógépeket partnerenként, egyénre szabott mosási folyamat szerint töltöd meg, egyedülálló gépparkunk segítségével. Európában a 40-dik olyan mosoda vagyunk, ahol a legmodernebb technológiát használjuk, ahol a mosószereket a legnagyobb hatásfokon használjuk, ami látható textilminőségi javulást eredményez.

 • Gyengéd kifinomultsággal végzett pakolás: A textíliának lelke van. A szárítógépbe való átpakolás során fontos, hogy óvatosan az anyagnak megfelelően tudd kivenni, kerülve a mosógépből való ráncigálást. A szárítógépbe való bepakolásnak is megvan a művészete. Ha jól bánunk velük, meghálálják! A kezünk alatt életre kelnek és mesélnek! 


 • Igényes munkavégzés: Ha a „nem lacafacázunk” elvét követed az életben, akkor itt nem fogod jól érezni magad. Ugyanis a szárítási folyamat végeztével jön az igazi alaposság. A sík textíliák (lepedő, paplanhuzat, párnahuzat) esetében, kalanderrel (vasalóhengerrel) vasalod majd ki azt. Így lesz friss, ropogós és higiénikus. Olyan magas hőfokot állítasz be, ami a kórokozókat és a baktériumokat, vírusokat elpusztítja, de nem roncsolja a textilszálakat.

 • Nagyfokú terhelhetőséggel többlépcsős munkafolyamatok végzése: amiket sosem spórolnál ki. Alaposságod példaértékű. Nálunk nincsenek betarthatatlan szabályzatok, könnyen eredményes lehetsz, ha alkalmas vagy rá. Könnyen követhető munkafolyamataink zárórészét a vasalás után a partner igényei által meghatározott méretre hajtogatott textil adja meg. Ahogy szépen növekszik a stóc egyre örömtelibb lesz az érzés! A tiszta rendezett textília látványa nem csak a munkánk eredményét mutatja, hanem egy belső elégedettséget is ad.

 • Adminisztrációban éles fókusszal végzett munka: Hajtogatás után újra leméred a kész textileket és pontosan felrögzíted! Ugyanis ez alapján állítjuk ki a számlát, amit partnereink rögtön el is utalnak. Jó érzés, hogy a bizalom kölcsönösségen alapul. Mérést követően csomagoljuk, illetve szállításra készítjük elő őket.
Velünk tervezhetsz

Minden folyamattal azt éljük, meg, hogy teszünk valami olyat, ami a bizalmat építi. Ez nagy kincs a mai világban. Ha te is így gondolod, máris van egy közös szenvedélyünk. 

Tervezz velünk hosszú távon.
Mert missziónk nem tiszavirágéletű.

Részletek

 • Munkavégzés helye: 3300 Eger Barkóczy utca 14. MiMosodánk telephelye, üzeme, alkotó és tisztító műhelye.

 • Ebben az időben számítunk rád: 8 és 20 óra közötti intervallum. De az időbeosztást úgy szervezzük meg, hogy maximum 6 vagy 8 órát jelentsen számodra/nap, megállapodás szerint! Váltjuk egymást. Nem hiszünk a fix kőbe vésett munkaidőben! A hatékonyságunknak és a precizitásunknak köszönhetjük munkával töltött időnk csökkenését, mely a munkabért azonban sosem csökkenti.

 • Fizetés: Nettó 220.000 Ft, 3 hónap próbaidő után nettó: 250.000 Ft.

Ismerj meg minket közelebbről. Weboldal: www.mimosodank.hu


> 📩 JELENTKEZZ HOZZÁNK E-MAILBEN!

1. LÉPÉS: Jelentkezz fényképes önéletrajzzal az info[kukac]mimosodank.hu e-mail-címen egy pár sor kíséretében, amelyben kifejted, hogy mi vonzott hozzánk, ami miatt úgy érzed: itt a helyed.  Használd a saját és őszinte szavaidat, a szokásos sablon motivációs leveleket nyugodtan kerüld, úgysem hoznak minket lázba.

2. LÉPÉS: Amennyiben úgy érezzük, hogy Te lehetsz a régóta keresett munkatársunk, felvesszük Veled a kapcsolatot telefonon vagy e-mail-en.

3. LÉPÉS: Ha az első két lépés megvan, hamarosan találkozni fogunk. Mi lesz az adataiddaal? Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

> 📩 ÍRJ NEKÜNK!


Nálunk megismerheted, hogy milyen érzés az, amikor a fizetést nem munkáért,
hanem értékteremtő örömteli tevékenységért kapod.


error: @MIMosodánk

Kérj személyre szabott árajánlatot

Tevékenység helye
Mosatni kivánt textiliák típusa:
Milyen rendszerességel kéred a szállítást?
Textiliák anyaga